Dania przygotowujemy na :
Dostarczonych półmiskach, Półmiskach jednorazowych, Zastawie restauracyjnej
Na życzenie dania możemy zapakować próżniowo

Zamówienia przyjmujemy do 21 grudnia 2017

Tel. 501 804 838   lub    biuro@parkcaffe.pl
Dostarczenie lub odbiór dań 24.12.2017   od  12:00 do 15.00
Dowóz Gratis ( przy zamówieniu min.150 zł)

Niniejsze menu jest tylko kulinarną propozycją,gdyż nasza kuchnia jest otwarta na Państwa sugestie, a kucharze gotowi przygotować indywidualne zamówienie.

Przekąski zimne

Karp po żydowsku 80/30
7,50 zł.
Łosoś w galarecie po królewsku 80/30
11 zł.
Ryba po grecku  80/30
8,50 zł.
Tatar z łososia z kaparami 60 gr
8,50 zł.
Galantyna z sandacza  100 gr
8,50 zł.
Łosoś wędzony z kremem chrzanowym i kawiorem  50 gr
6,50 zł.
 Śledzik bałtycki w oliwie z cebulką 100 gr
6,50 zł.
Śledzik bałtycki w śmietanie z jabłkiem i cebulką 100 g
6,50 zł.
Galaretki z łososiem 1 szt
5 zł.
Galaretki drobiowe 1 szt
4,50 zł.

Domowe mięsa pieczone

Karkówka w ziołach  100 gr
7 zł.
 Schab pieczony z morelą lub śliwką 100 gr
7 zł.
Rolada z boczku  100 gr
7,50 zł.
Kaczka pieczona  z jabłkami żurawiną 1/2 szt
65 zł./ sztuka
Saszetki schabowe z masą chrzanową 100 gr
7 zł.
Złocista pierś z indyka w galantynie  100 gr
8 zł.

Sałatki

Sałatka śledziowa  100 gr
5 zł.
 Sałatka brokułowa z palonym ziarnem słonecznika  100 gr
4,50 zł.
Tradycyjna sałatka jarzynowa  100 gr
4 zł.

Zupy

Krem z borowików  250 ml
10 zł.
Zupa grzybowa 250 ml
8 zł.
Barszcz czerwony z krokietem 250 ml/1 szt
8 zł.
Barszcz czerwony z uszkami 250 ml /5 szt
7,50 zł.

Dania gorące

Karp na wigilijnej kapuście  180/100
27 zł.
Łosoś z pieca na szpinaku z sosem szafranowym  180/50
36 zł.
Dorsz na sosie cytrynowym  180/50
28 zł.
Pierogi z kapustą i grzybami 10 szt
20 zł.
Pierogi z kurkami i cebulką   10 szt
22 zł.
Pierogi ruskie  10 szt
19 zł.
Pierogi ze szpinakiem i serem feta   10 szt
21 zł.
Polędwiczki  na borowikach 180/50
26 zł.
Bigos staropolski z mięsem i grzybkami 500 gr
40 zł.
Kapusta Wigilijna z grzybkami  100 gr
6,50 zł.
Pierś z kaczki z sosem wiśniowym
34 zł.
Saszetka drobiowa z grzybami leśnymi 180/40
18 zł.
Zrazy wieprzowe  staropolskie w sosie pieczeniowym 160/50
24 zł.

Dania specjalne

Indyk faszerowany pieczony w całości z jabłkami i pomarańczą z sosem winogronowym lub żurawinowym ok. 4,5 kg
305 zł.

Na słodko (wszystkie ciasta naszego wypieku)

Szarlotka 1 kg
30 zł.
Sernik wiedeński z czekoladą 1 kg
37 zł.
Tiramisu 1 kg.
45 zł.
Tort czekoladowy z wiśniami  1 kg
45 zł.
Ciasto marchewkowe z bakaliami 1 kg
32 zł.
Tort szpinakowy z mascarpone
40 zł.
Makowiec 1 kg
44 zł.
Malinowiec z mascarpone 1 kg
42 zł.

Formularz kontaktowy